Bejelentés


paramoral

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

Ez az oldal egyelöre nem frissül,látogass meg bennünket

naponta frissülö föoldalunkon: www.paramoral.eu

 

 

Az “eltérítések” forgatókönyve

Kategória: Hírek - Írta: Peety
Az ufológia egyik sarkalatos pontja az eltérítések problémája. Az első eltérítés (amiről tudomásunk van) a Hill házaspáré 1961-ben. Betty Hill és férje hazafelé tartott autójukkal, amikor egy ismeretlen fénynyaláb jelent meg előttük. Utána néhány órával az autójukat jóval messzebb találták meg, attól a helytől, ahol az eltérítés történt.


Betty hipnózis alá vetette magát. Dr. Simon Benjamin híres pszichológus visszavitte őt az időben. Kiderült hogy eltérítették őket. Elvitték egy bázisra, és ott bevitték egy szobába, ami orvosi szobának volt berendezve, felfektették egy asztalra, ahol terhességi tesztet, és egyéb vizsgálatot végeztek rajta. A kezelés végeztével egy magas szőke humanoid különböző tudományos témákat magyarázott Bettynek. Többek között egy csillagtérképet mutatott neki, amelyre visszaemlékezett jóval az eltérítés után is. Ez az eset az óta is a klasszikus autós eltérítése az ufológiában.

Sokáig persze nem hitték el az eltérítéseket. Kitalációk, mesének hitték és megkérdőjelezték az eltérítettek elmeállapotát, vagy csak ráfogták, hogy sokáig ivott és félrebeszél. Az első eltérítésekkel foglalkozó könyvet B.Hopkins írta, címe az “Elveszett idő.” Hopkins sokáig maga sem hitt az eltérítésekbe. Pszichológiai végzettsége nem volt, zongoraművész volt a képzettsége. A sok eset azonban meggyőzte őt. Az eltérítetteket hipnózis alá vetette és megállapította, hogy mindegyiknek az életéből szinte kieset az-az intervallum, ami az idegenek fogságában történt. Innen az elnevezés “Elveszett idő.” Időközben persze mások is beszámoltak hasonló esetekről, nemcsak autóban, hanem otthon is megjelentek az eltérítők, akik az esetek nagy részében a szürkék voltak. Mind gyakoribbé váltak a behatolások ablakon, falon végzet kilebegtetés.

A kiszemelt alanyokat hasonló vizsgálatoknak vetették ki, mint Betty-t. Sok esetben embriót, vagy petesejteket ültettek be az eltérítettek méhébe. Amikor végeztek e művelettel, szabadon engedték az eltérítetteket, és amikor már csaknem megszülte a bébit, újra felkeresték, és kiszedték belőle. Úgy látszik egy-egyfajta hibrid egyedek létrehozása. E témával foglalkozik a “Figyelnek Minket” c. könyv.

Mások arról számoltak be, hogy eltérítések után a fájt a fejük, orruk. Minden ok nélkül azt mutatták ki, hogy különböző ismeretlen miniatűr tárgyakat építettek bele az idegenek, melynek rendeltetésüket még nem ismerjük. Különböző magyarázatok születtek, de bizonyíték még egyikre sincs. A legvalószínűbb, az hogy valami cél miatt végzik e beültetéseket, egy későbbi cselekmény érdekében.

Az eltérítéseket legtöbb esetben a szürkék végzik. Sokan beszámoltak azonban magas szőkékről is, akik mintha az egész műveletet irányították volna.

Úgy tűnik tehát, hogy az idegenek közt is létezik egy-egyfajta hierarchia. Itt is vannak főnökök és beosztottak. A főnökök a magas szőkék, a beosztottak a szürkék, ők végzik a “piszkos munkát.” A világon eddig már több tízezer eltérítés zajlott le. Mai tudomásunk szerint több faj van, és ezek különböző módon hatnak az emberi tudatra. Még régebben azt hittük, hogy az eltérítések spontán, véletlenszerűen mennek végbe, ma már megtudtuk, hogy ez nincs így. Az ufonauták sokáig figyelik azt a személyt, akik ily módon megbíznak.

Marina Popovics híres ufókutató egy egész könyvre való esetet gyűjtött össze, amelyben az egyik csillagról érkezett idegenek eltérítési szokásait ábrázolja. Mindig hosszú folyamat előzi meg az eltérítést. Figyelik, irányítják a kiszemelt személyt. Sok esetben az egyén álomszerűen éli át az eltérítést. ezért nehéz a bizonyítás. Az utóbbi időben mintha kevesebb UFO észlelés lenne. Ennek okán is sokan vitatkoznak. Sok a pro és kontra érv. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy egy másik faj mintha kiszorította volna a szürkéket. Ez a másik faj pedig az energialény. Mostanában az eltérítések technikája is minőségi változásokon ment át. Plazmagömbök, fénygömbök jelentek meg a szobákban a szürkék helyet. Megjelenésük amnéziát idéz elő. Feldúlva érzik magukat a páciensek. Gyakoriak az olyan eltérítés is, ahol olyan energialény van jelen, amelynek a talajból a mennyezet felé spirálisan emelkednek 100-120 cm magasra.


Vajon mi ennek az oka? Nem tudjuk, csak sejtjük. Vagy változtatták technológiájukat az idegenek vagy egy másik faj van jelen. Más úton is jelzik itt létüket, pl.: gabonakörök. De beszámoltak olyan lények feltűnéséről is, akiket, vagy amelyeket nem láttunk még a Földön. Folyik tehát egy-egyfajta kihívás a földön kívüliek közt. Lehet, hogy hamarosan megtudjuk.

Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!